Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Camerun

Proprietate de vânzare în Camerun
Republica Camerun este o republică unitară a Africii. Capitala sa este Yaoundé. Camerunul se învecinează cu Nigeria în nord-vest, cu Ciad în nord-est, cu Republica Centrafricană spre est, spre sud-est cu Republica Congo, iar spre sud cu Guineea Ecuatorială și Gabon.
Camerunul este o țară în curs de dezvoltare, populația sa crescând la o rată de aproximativ 3% și, prin urmare, printr-o creștere crescândă a urbanizării. Aceste date conduc la o creștere a numărului de locuințe pe care populația o cere și, prin urmare, o creștere a proprietăților imobiliare de vânzare în Camerun.
Guvernul, companiile private și investitorii individuali încearcă să depășească pasivele în creștere de peste 100.000 de unități pe an prin investiții constante în locuințe.

Dacă sunteți interesat să cumpărați proprietăți de vânzare în Camerun, zonele urbane care oferă mai multe posibilități sunt: ​​Yaoundé, Douala și Limbe.
Fiecare oraș are cartiere care se ocupă de populația bogată, de reprezentanții politici, de oficialii guvernamentali etc. pentru că ei primesc cele mai bune școli, cele mai bune centre comerciale, drumuri pietruite, zone liniștite, acces la restaurante de lux, magazine, taxiuri, clinici etc. Dar prețul proprietăților vândute în Camerun depășește costul unei proprietăți în orice oraș european.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 30102

DE VÂNZARE Vilă, Camerun, Douala, Deido, Douala

2,967,720.00RON
DE VÂNZARE
Vilă

700 m²
Vile și apartamente Božena Němcová și de lux. Pentru toate achizițiile sau inchirieri de vile, apartamente, terenuri și alte bunuri în Camerun și Afr...
Cod. 15806

DE VÂNZARE Fermă, Camerun, Douala, Akwa Palace, Akwa Palace

Reserved negotiation
DE VÂNZARE
Fermă

2000 m²
250 de tone metrice Ton / Metric pe Săptămână Denumire comună - porumb, porumb, porumb galben / porumb galben, porumb alb / porumb alb, porumb dulc...
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB